نصب و آب بندی شیشه خودرو
در این مقاله قصد داریم به بررسی نکات مهم هنگام نصب و آب بندی شیشه خودرو بپردازیم. هنگام نصب و عایق کردن شیشه اتومبیل خود باید به نکات مهمی توجه نمایید تا مجدد با مشکلاتی چون ورود گرد و غبار به داخل خودرو، خیس شدن صندلی ها و کف خودرو در اثر بارش باران، ایجاد صداهای ناهنجار از درز های خودرو و… مواجه نشوید. اگر شیشه خودرو شما نیز شکسته است و به دنبال یک مرکز حرفه ای برای تعویض و آب بندی شیشه خودرو می باشید می توانید با شماره 09126984060 تماس حاصل نمایید تا از مرکز ستوده گلس مشاوره های لازم را دریافت نمایید.
چرا آب بندی شیشه خودرو؟
گذشت زمان و قرار گیری خودرو در معرض گرما و سرمای شدید تابستان و زمستان باعث فرسودگی و خرابی درزگیر های خودرو، شل شدن چسب خودرو و… می شود. در چنین زمانی ممکن است هنگام بارش باران، قطرات باران به داخل خودرو نفوذ کنند و یا هنگام وزش باد گرد و غبار از طریق این منافذ ریز وارد خودرویمان شود.
نکات مهم کارگذاری و آب بندی شیشه خودرو
- کیفیت و نوع شیشه خودرو بررسی شود.
- زیر سازی های لازم صورت گیرد.
- توجه به نوع چسب بکار رفته ( چسب پلی اورتان – چسب سیلیکون)
- تزریق چسب بصورت حرفه ای
کیفیت و نوع شیشه خودرو
با توجه به تنوع خودرو ها و تنوع شرکت های سازنده شیشه خودرو؛ پیش از نصب و آب بندی شیشه خودرو حتما باید به این نکته توجه نماییم که شیشه جدید از نظر جایگاه نقاط و شکل ظاهری شبیه شیشه فابریک باشد. بدین صورت هنگام چسباندن شیشه خودرو بامشکلی رو به رو نخواهیم شد.
زیر سازی های لازم برای نصب و آب بندی شیشه خودرو
وجود گرد و غبار و آلودگی و چسب های قدیمی در سطح مورد نظر مانع از نصب و آببندی صحیح خودرو میگردد. بنابراین باید پیش از تزریق چسب؛ چسب های قدیمی و باقی مانده در سطح را باید بطور کامل تمییز گردد.
چسب
برای نصب شیشه از چسب های پلی اورتان یا سیلیکونی استفاده می شود که در ادامه مقاله به شرح ویژگی های این چسب ها خواهیم پرداخت. چسب باید دارای غلظت و چسبندگی مناسب باشد تا هنگامی که خودرو در معرض گرما و سرمای شدید تابستان و زمستان قرار میگیرد، چسبندگی اش را از دست ندهد.
تزریق چسب بصورت حرفه ای
تزریق چسب برای نصب شیشه خودرو، فرایندی حرفه ای می باشد که باید توسط یک فرد متخصص انجام شود. تزریق چسب باید بگونه ای صورت گیرد که هر چهار طرف شیشه را بصورت یکنواخت در برگیرد. همچنین چسب باید با یک ضخامت استاندارد و مناسب تزریق گردد.
نکات پس از نصب و آب بندی شیشه ماشین
- هرگز تا 48 ساعت پس از نصب و آب بندی شیشه خودرو به کارواش مراجعه نکنید. در این زمان چسب بطور کامل خشک نشده است و آب و ابزار های مورد استفاده در کارواش می تواند مانع از چسبیدن شیشه خودرو و درست خشک شدن چسب گردد.
- چنانچه شیشه عقب خودرو نصب و آب بندی شده باشد، شیشه های جانبی اتومبیل هنگام حرکت باید کاملا بالا باشد. ورود باد به داخل خودرو باعث ایجاد فشار بر روی شیشه عقب شده در نتیجه شیشه از آب بندی خارج می گردد.
- چسب های نواری که بر روی شیشه قرار گرفته شده، پس از 72 ساعت برداشته شود. هنگام حرکت ماشین، لرزش موتور به اتاق خودرو منتقل می شود. چسب های نواری برای محافظت از شیشه در برابر لرزش موتور خودرو می باشد. ( هرگز بیش از 72 ساعت نوار چسب ها نباید بر روی خودرو باقی بماند. زیرا به علت ماهیت شیمیایی چسب نواری، ممکن است به رنگ خودرو آسیب وارد نماید.)
- از تمییز کردن شیشه از سمت داخل تا 72 ساعت خود داری نمایید.
ویژگی چسب های پلی اورتان
- چسب پلی اورتان پس از 5 تا 12 ساعت خشک می شود.
- چسب های پلی اورتان نسبت به گرمای شدید تابستان بسیار مقاوم هستند.
- این چسب ها دارای استحکام و قدرت چسبندگی بالایی هستند.
- مهم ترین خاصیت این چسب ها مقاومت در برابر پرتو های خورشیدی مانند UV می باشد.
- این نوع از چسب ها فاقد بو می باشند.
هزینه نصب و عایق بندی شیشه اتومبیل
هزینه نصب و عایق بندی شیشه اتومبیل با توجه به نوع شیشه، نوع چسب مصرفی و… متفاوت می باشد. لذا برای اطلاع دقیق از میزان هزینه می توانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل نمایید.